Ga ga oh la la!!!!!!!!


http://www.youtube.com/watch?v=CLv_PGg3HIEKärlek=Räk Lek, El Kräk, Kel Kär


Kärlek= Kär Lek, Räk Lek, El kräk, Kel KärRäk Lek   Jag har haft en jätte mysig och helt underbar dag i Lund med min Farmor. Har shoppat klänning till Farmor på Nova som hon ska ha till bröllopet. Hon blev såååå fin men ni får se bilder först efter bröllopet ;)
Pasta med kräftstjärtar blev det till lunch okej nästan Räk Lek men gott var det!El kräk.....bhu hu :( jag vill inte att Farfar ska vara sjuk, men som tur är så är han på bättringsvägen och får förhoppningsvis komma hem i veckan! Krya på dig Farfar!Kel kär, kär lek, el kräk! Ibland är det faktiskt alltihop, och tyvärr är en helg hemma alldeles förkort.
I lördags var vi ute och åt och sen i söndags åkte vi tåg med familjen Bus till Hässleholm och hade picknick! Världens finaste Bus familj!


Underbara, finaste vännerna!

Åh  så underbart mysigt vi har haft! Annie och Kajan kom upp och hälsade på ons-fre och så skönt att jag var klar med mina banners så jag har också varit ledig. Ocg duktigt lycklig var jag att det inte bara var shopping som lockade utan vi har bara strosat tagit det lugnt, njutigt av solen på dagarna och såklart varit ute och festat och varit på konsert på kvällen!
Sweeet!


På väg ut i onsdags, det blev puben Mest där vi träffade Sofia min klasskompis, och hennes kompis Bella!


Okej ärligt talat var det kanske så att vi inte pallade att shoppa för vi var bakis, så här hängde vi vid Nytorget och käka glass och löste världsproblem ;)


Eftersom det var så sjuuukt fint väder så blev det picknick innan The Sounds! Räkor, vin m.m. på Maria torget. Bättre än så kan det verkligen inte bli!


The Sounds! Konserten var sjuuukt bra och ärligt talat Maja Ivarsson är grym!
Men en sådan konsert som den här ska definitift ses utomhus, var svettig som om man gjort ett träningspass!
Natten avslutades på Malmen och hos Jonny the man i Kebab haket på medis!

På fredagen var vi sådär pigga men tjejerna hängde med på min redovisning iaf innan vi åkte hemåt för valborgsfirade på T-baren med resten av alla underbara vänner!

 Helt underbara dagar tillsammans med Annie och Kajan som vi definitivt måste göra om! Tack tjejer....JAG HÄLSKAR JU ER!!!!!

RSS 2.0